ZASEBNOST IN VAROVANJE PODATKOV

Spletna stran Optika VIVID je v lasti Dijana Novak s.p. Naslov spletne strani je https://www.vivid.si.

Kateri osebni podatki se zbirajo in zakaj?

Komentarji

Ko objavite komentar, zberemo vpisane podatke ter IP-naslov in niz uporabniškega agenta brskalnika za pomoč pri odkrivanju neželene pošte.

Kontaktni in naročniški obrazci

Ko uporabite kontaktni obrazec, se zberejo podatki, navedeni v obrazcu ter IP-naslov in niz uporabniškega agenta brskalnika za pomoč pri odkrivanju neželene pošte. Podatke v kontaktnem obrazcu bomo uporabili le za nadaljnjo komunikacijo z vami, podatke v naročniških obrazcih pa za kontakt v zvezi z naročanjem na pregled in usklajevanje terminov.

Vdelane vsebine z drugih spletnih mest

Objave na tem spletnem mestu lahko vključujejo vdelano vsebino (npr. videoposnetke, slike, članke, objave z družbenih omrežij itd.). Vdelane vsebine z drugih spletnih strani se obnašajo povsem enako, kot če bi obiskali drugo spletno mesto.

Te spletne strani (npr. Facebook) lahko zbirajo podatke o vas, uporabljajo piškotke, vdelajo dodatno sledenje tretjih oseb in spremljajo vašo interakcijo z vdelano vsebino, vključno s sledenjem interakcije z vdelano vsebino, če imate račun in ste prijavljeni na to spletno mesto.

Novičke

S sodelovanjem v nagradnih igrah na naši spletni strani soglašate s prijavo na novičke Optike VIVID.

Vaši podatki bodo uporabljeni le za pošiljanje občasnih e-poštnih sporočil o novih vsebinah na blogu, posebnih ugodnostih ali zanimivostih o naši optiki. Vaši podatki nikoli ne bodo deljeni s katero koli tretjo osebo, razen s ponudnikom, ki omogoča pošiljanje novic (Mailchimp).

Prav tako se zbirajo podatki o vaši uporabi novic (odprta e-poštna sporočila in kliki povezav) za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in pošiljanje več informacij o temah, ki vas najbolj zanimajo. Odjavite se lahko kadar koli, tako da kliknete povezavo na dnu sporočila.

Če želite, da se iz Mailchimpa izbrišejo vsi vaši podatki in dejavnost, pošljite pisno zahtevo na info@vivid.si.

Statistika

Stran uporablja statistiko za boljše razumevanje vaše uporabe spletne strani in spremljanje statističnih podatkov obiska. Vaš obisk se spremlja preko anonimiziranega IP-ja (vaš IP je shranjen v anonimni obliki) – vaši osebni podatki se ne shranjujejo ali obdelujejo.

Piškotki

Naša spletna stran uporablja piškotke. Več o piškotkih in kako jih uporabljamo, lahko preberete na strani Piškotki, kjer lahko tudi spremenite nastavitve piškotkov v vašem brskalniku.

S kom se delijo vaši podatki?

Podatki se nikoli ne delijo s tretjo osebo, razen če je to nujno potrebno.

Kontaktni obrazci se uporabljajo za pošiljanje vaših sporočil v e-poštni račun prek Gmaila. Podatki iz kontaktnih obrazcev se nikoli ne uporabljajo za pošiljanje novic in promocij, temveč samo za kontakt z vami.

Kako dolgo se hranijo vaši podatki?

Če komentirate vsebino, se komentar in njegovi metapodatki obdržijo do nadaljnega. Tako se lahko morebitni nadaljnji komentarji samodejno prepoznajo in so avtomatsko odobreni, ne da bi bili zadržani v čakalni vrsti za odobritev.

Za uporabnike, ki se registrirajo na spletnem mestu (če obstajajo), v njihov uporabniški profil shranimo osebne podatke, ki jih posredujejo. Vsi uporabniki lahko kadar koli vidijo, uredijo ali izbrišejo svoje osebne podatke (razen uporabniškega imena). Skrbniki spletne strani lahko te podatke vidijo in urejajo.

Kakšne pravice imate nad svojimi podatki?

Če imate na tej spletni strani račun ali ste objavili komentarje, lahko zahtevate prejem izvožene datoteke osebnih podatkov, zbranih o vas, vključno z vsemi podatki, ki ste jih posredovali. Prav tako lahko zahtevate, da se vsi shranjeni osebni podatki izbrišejo. To ne vključuje podatkov, ki jih je treba hraniti za administrativne, pravne ali varnostne namene.

Če ste naročeni na naše novice in jih ne želite več prejemati, se lahko kadar koli odjavite s klikom na povezavo v enem od sporočil. Če želite, da se iz Mailchimpa izbrišejo vsi vaši podatki in dejavnost, pošljite pisno zahtevo na info@vivid.si.

Kam se pošiljajo vaši podatki?

Komentarji obiskovalcev in obrazci za kontaktne obrazce se lahko preverijo z uporabo avtomatske storitve odkrivanja neželene pošte.

Vsebina kontaktni obrazcev se v e-poštni račun pošlje prek Gmaila.

Naročnina na novice se pošlje na Mailchimp.

Vaši kontaktni podatki

Vaši kontaktni podatki se nikoli ne delijo s tretjimi osebami, razen če je to nujno potrebno za nadaljnji stik z vami.