KOREKCIJSKA OČALA

V optiki VIVID vam ponujamo bogato izbiro korekcijskih okvirjev svetovno priznanih blagovnih znamk, iz katerih naredimo unikatna korekcijska očala po meri vsakega posameznika.


Če ste med tistimi, ki vsak dan uporabljajo korekcijska očala, lahko to obrnite sebi v prid in jih uporabljate kot modni dodatek. Vendar pa je bolj kot sam videz pomembno, da so korekcijska očala narejena po vaših merah in lepo sedijo na vašem obrazu.

Naša raznovrstna ponudba korekcijskih očal bo zadovoljila še tako zahtevne kupce. Od klasičnih, ozkih, temnih, kvadratnih, okroglih okvirjev, ki preskakujejo barvne palete do najsodobnejših, oblikovanih po zadnjih modnih smernicah.

Ob tako široki ponudbi vam seveda nudimo strokovno svetovanje, da se boste lažje odločili in pa seveda, da boste prišli do korekcijskih očal, ki vam najbolj ustrezajo. Za kakovost stekel jamči dolgoletna tradicija svetovno priznanih proizvajalcev stekel. Poleg čistil za korekcijska in druga očala pa ponujamo še široko paleto različnih etuijev.

Optika VIVID: korekcijska očala
Optika VIVID: izbira korekcijskih očal

V bogati ponudbi različnih modelov, modernih trendov in znanih blagovnih znamk, kjer lahko izbirate med imeni kot so: CARRERA, MAXMARA, TOMMY HILFIGER, GUESS, HUGO BOSS, TIMBERLAND, VISTAN, BERGMAN, HARLEY-DAVIDSON, MARCIANO, RESERVE, LEVI'S, DIESEL, LUCA MARTELI, NORDIK, MAX&CO., MISSONI, SOSSA, S.OLIVER, ATHENE NOCTUA, CLASSIX in drugi, lahko izberete najboljše in najlepše korekcijske okvirje.

Za stranko si vzamemo čas in aktivno sodelujemo pri izboru in pazimo da bodo izbrana očala ustrezala vsem anatomskim, estetskim in tehničnim merilom. Ker lep in dober okvir še ne predstavlja samih očal, je pomembno, da so vanj skrbno vgrajena kakovostna korekcijska stekla. Spodaj si lahko ogledate nekaj naše ponudbe.

Korekcijska stekla

Naši partnerji za korekcijska stekla so Hoya in Essilor, ki poosebljajo napredno tehnologijo in vrhunsko kvaliteto v svetu očalne optike.

Korekcijska stekla delimo na enožariščna, dvožariščna in večžariščna.

ENOŽARIŠČNA STEKLA

Enožariščna stekla so lahko sferična ali cilindrična in jih uporabljamo za korekcijo refrakcijskih napak kot so: kratkovidnost, daljnovidnost ali astigmatizem.

dvožariščna STEKLA

Dvožariščna ali bifokalna stekla so sestavljena iz večjega segmenta za gledanje na daljavo in manjšega, bližinskega dela. Zaradi preproste uporabe so idealna za starejše uporabnike.

večžariščna STEKLA

Večžariščna ali progresivna stekla so namenjena korekciji presbiopije (starostna slabovidnost) ali afakije - izguba očesne leče, katera skrbi za akomodacijo pri gledanju od blizu.